Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΛΟΓΕΣ 2009 - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

http://www.facebook.com/note.php?created&&suggest&note_id=146310568171#/note.php?note_id=146310568171&ref=mf
Αγαπητοί μου φίλοι,

Επιθυμώ, ως υποψήφια βουλευτής στην Β΄Αθήνας, για πρώτη φορά, με τους Οικολόγους Πράσινους, να σας ευχαριστήσω για την σημαντική σας στήριξη και συμπαράσταση, αλλά και να ευχαριστήσω όσους πολίτες εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους τους Ο.Π. και έδειξαν ότι ο δρόμος της οικολογίας περνά μέσα από την πολιτική και είναι απολύτως αναγκαίος για ένα καλύτερο αύριο, για ποιότητα ζωής, διαφάνεια στις αποφάσεις, συμμετοχή των πολιτών, ουσιαστική προστασία του περιβάλλοντος και για έναν καλύτερο, πιό δίκαιο και πιό ειρηνικό κόσμο.

Η έκπληξή μου είναι μεγάλη και ιδιαίτερα ευχάριστη γιατί - μέχρι στιγμής - είμαι έκτη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων των Ο.Π. στην Β΄Αθήνας με περίπου 2.900 ψήφους και αυτό με κάνει ακόμη πιο υπεύθυνη απέναντι στις προσδοκίες και ελπίδες όλων για ένα καλύτερο κόσμο!

Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν μας έδωσε την ευκαιρία να μπούμε στη βουλή, ώστε να ακουστεί πιο δυναντά η φωνή μας και να γίνει πιο αποτελεσματικό το έργο μας!

Όμως το ποσοστό του 2,53% είναι ένα σπουδαίο υλικό πάνω στο οποίο το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων μπορεί να κάνει περισσότερα.... Οι ψηφοφόροι των Ο.Π. ψήφισαν με συνείδηση και περιμένουν από εμάς να μην προδώσουμε την εμπιστοσύνη τους...

"Οι Οικολόγοι Πράσινοι ήρθαν για να μείνουν"...... είπε ο Νίκος Χρυσόγελος χθες βράδυ. Ναι ! Θα μείνουμε φίλοι για να συνεχίσουμε, με δουλειά, μικρούς και μεγάλους καθημερινούς αγώνες, αλλά και με περαιτέρω επεξεργασία των θέσεων και των προτάσεων, ώστε να φτάσουν σε κάθε Έλληνα και να εμνεύσουν το όραμα μιας άλλης ανάπτυξης, αυτής που χρειάζεται ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου